- Parówki w cieście naleśnikowym
- Ciasto z jagodami kruche
- Mus z kaszy manny
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Tęczowy sorbet
- Łagodny hummus
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Lane kluski (bez jajek)
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Kompot z suszu
- Dipy jogurtowe
- Naleśniki (bez glutenu)
- Paszteciki (bez jajek)
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Bakłażanowe kotlety
- Ciasto marchwiowe
- Spaghetti
- Ogórki faszerowane
- Zupa śliwkowa
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Ciasto na ptysie
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Macaroni & cheese
- Ciasteczka z cukierkową dekoracją
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Zupa pomidorowa
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zupa z dyni
- Białe leczo
- Lukier cytrynowy (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bułeczki serowe
- Legumina śliwkowa
- Sałatka z truskawek i melona
- Pasztet z łososia
- Ciasto drożdżowe Basi, mojej teściowej
- Tarta jabłkowa II
- Chrupki Krzysia
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Tartaletki z porami
- Różowa zupa owocowa
- Placki z jabłkami
- Przecier jabłkowy
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Kapuśniak
- Bezy (bez mleka)
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Zapiekanka z drobiu
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Napój różany
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Bananowe frytki