- Ryba z porami i marchewką
- Mleczne wafelki
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Hiszpański omlet z ziemniakami
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Biszkopciki domowe
- Bowl bezalkoholowy
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Ziemniaki po francusku (zapiekanka)
- Kartoflanka przecierana
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Krem z kalafiora
- Kapuśniak i ogórkowa
- Papryka faszerowana warzywami
- Oliwki po swojemu
- Pomidorki sauté
- Tortilla hiszpańska
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Ziemniaki po duńsku
- Zupa ''jak miodek''
- Talarki z kurczaka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Masło czosnkowe
- Zupa kukurydziana
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Frittata z warzywami
- Sos winegret
- Sorbet owocowy
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Śliwkowa legumina
- Białe leczo
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Knedle ze śliwkami
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Legumina śliwkowa
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Misie patysie - ciasto
- Arabski chleb pita
- Cygański kociołek
- Naleśniki z żółtym serem
- Surówka z cykorii
- Topione pomidory
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Migdały w karmelu
- Tarta cebulowa II
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Rogaliki drożdżowe
- Sałatka owocowa na słono
- Rolada serowa
- Przecier owocowy
- Deser jogurtowo-owocowy
- Ciasto z jagodami ucierane
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Ciasto kisielowo- budyniowe