Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: przystawka
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Chrupiące babeczki
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Ślimaki daktylowe
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Naleśniki z sosem mornay
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Surówka z żurawinami i selerem
- Kruche ciasteczka
- Baranina duszona po turecku
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Racuchy drożdżowe
- Banany z szynką
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Domowy budyń
- Ciastka owsiane
- Jajka mimoza
- Pomidorowa z bazylią
- Makaron rozmaitości
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Karmelowe wafelki
- Bruschetta na kilka sposobów
- Kruche ciasto z bita śmietaną
- Sałatka ryżowa
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Owoce w czekoladzie
- Schab z rodzynkami
- Grecki gulasz z drobiu
- Dynia z piekarnika
- Paszteciki z tuńczykiem
- Warzywa w sosie śmietanowym
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Uszka
- Przysmak serowy
- Pierogi z owocami
- Daktylowe kulki
- Pierś z kurczaka i kuskus z pomidorami
- Zupa krem ze szparagów
- Różowy koktail truskawkowy
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kuszące jabłka
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Zupa krem z marchwi
- Sałatka dziadka Julka
- Naleśniki (bez glutenu)
- Masa czekoladowa
- Surówka zimowa
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Nadziewany kabaczek
- Jajka panierowane
- Mak z łamańcami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Jajka faszerowane
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Zapiekanka turecka z miodem
- Jeż
- Strucla mini
- Spaghetti z pulpetami