- Faszerowane kurze piersi
- Kulki serowo-orzechowe
- Lane kluski (bez glutenu)
- Kluski serowe z rodzynkami
- Ryba po grecku II
- Daktylowe kulki
- Makaron z warzywami
- Zupa z zielonej sałaty
- Krem z cukinii
- Pizza (bez glutenu)
- Kartofle duszone
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Bananowe frytki
- Sezamki
- Zupa marchwiowo-soczewicowa
- Cytrynowy biszkopt
- Szarlotka miękka
- Babeczki z szynką i serem
- Kruche ciasto z truskawkami
- Kolorowa jajecznica
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Mrożone owoce
- Sałatka grecka III
- Lekka rybna
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Słodka bułka marchewkowa
- Zupa migdałowa
- Biszkopt (bez glutenu)
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Żółta pasta
- Omlet grzybek z kozim serem
- Felafelki
- Sola meuniere
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Tort czekoladowy
- Mus brzoskwiniowy
- Babka drożdżowa III
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Babeczki z serem
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ciasto z dynią
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Lane kluski (bez jajek)
- Placki ziemniaczane (bez jajek)
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Zielona zupa
- Ciasteczka owsiane z ziarnem sezamowym
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Kurczak w migdałach
- Bakłażanowe kotlety
- Pasta z awokado
- Placek z cukinii
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kluski (lub placuszki) z kaszy kukurydzianej z twarogiem (bez glutenu)
- Pieczone jabłka
- Wołowina w sosie
- Cannelloni ze szpinakiem