- Guacamole
- Naleśniki (bez glutenu)
- Żółty chłodnik
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Mazurek nugatowy
- Surówka z mieszanych warzyw
- Zawijaski z chleba tostowego
- Sałatka ryżowa z curry
- Surówka z żurawiną
- Ciasto marchwiowe z figami
- Lody bananowo - czekoladowe
- Tarta (bez glutenu)
- Eskalopek z pomidorem
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Kruche ciasteczka
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Tort (bez glutenu)
- Ratatuja nicejska
- Zupa z soczewicy
- Młode warzywa z pieca
- Babeczki z musem owocowym
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Barszcz postny
- Śliwki z figą i melisą
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Chleb (bez glutenu)
- Kotleciki z soji
- Chłodnik z pomidorów
- Koszyczek z pomidora
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Jajka panierowane
- Sorbet owocowy
- Omlet grzybek z owocami
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Galaretki
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Grecki gulasz z drobiu
- Naleśniki z mięsem
- Lody z jogurtu
- Zupa z dyni na mleku
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Ciasto z dynią
- Mus śliwkowy
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Leśny przysmak na kolację
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Nadziewany kabaczek
- Mleczne wafelki
- Kotlety mielone dla dzieci
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Kluski kładzione z jabłkami