- Zupa nic (bez glutenu)
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Tartinki
- Bułgarski chłodnik
- Wiśniowa legumina
- Mazurek cytrynowy III
- Tarta z grzybami
- Ciasto z dynią
- Ryba cytrynowa
- Pasta - jajo i basta
- Kruchy placek ze śliwkami
- Lody bananowo - czekoladowe
- Pomidorowy koktajl
- Kurczak z kaszą
- Galaretka z soku z porzeczek
- Pieguski
- Mięso duszone po turecku
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Śliwki z figą i melisą
- Omlet po polsku
- Makaron z twarożkiem na słodko
- Mus śliwkowy
- Babeczki z serem
- Wołowina z fasolką szparagową
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Aromatyczny schab
- Zapiekane kanapki liliputa
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Fritata - warzywa w jajku
- Kruche ciasto z masą makową
- Makrobiotyczne gołąbki
- Puree z truskawek i kiwi
- Omlet grzybek z kozim serem
- Pierogi kaukaskie
- Pieczone pierożki z serem
- Pizza (bez glutenu)
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Ryba po grecku II
- Racuchy z kurczakiem
- Sos różowy
- Jajka marynowane w occie
- Szparagi pod beszamelem
- Szparagi z jajkami mimoza
- Lody na patyczkach
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Proste ciasto na kruchy spód
- Pyszna pasta z tofu
- Gjuwecz po słowiańsku
- Pomidorowa trochę inna
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Mazurek daktylowy
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Ryba w sosie warzywnym
- Tęczowy sorbet
- Kartoflanka przecieranka
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ostre ziemniaczki
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Zupa krem z mrożonych brokułów