- Kostka z kaszki manny
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Zupa z dyni na słono
- Pascha II
- Mus z kaszy manny
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ciasto z dynią
- Faszerowane kurze piersi
- Sernik tradycyjny
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Legumina śliwkowa
- Jajka z szynką w majonezie
- Galaretka z surowymi owocami
- Cudowna cukinia
- Zupa jagodowa
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Surówka z marchewki
- Tort czekoladowy
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Sernik na zimno
- Sałatka z bakłażanów
- Mrożony jogurt jagodowy
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Sałata z truskawkami
- Kartoflanka przecierana
- Włoska zupa jarzynowa
- Tarta wiśniowa
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Zupa krem z zielonego groszku
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Koktajl mleczno-owocowy
- Lody owocowe
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Kurczak z kaszą
- Placek z cukinii
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Zupa-krem z marchwi
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Budyń karmelowy
- Puchatkowe ciasteczka
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Kurczak (lub ryba) z suszonymi śliwkami i migdałami
- Owoce z kruszonką
- Ryba w sezamie
- Kruche pierniczki
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Budyń z żółtkiem
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Naleśniki (bez glutenu)
- Sałatka z winogronami
- Ryba w sosie koperkowym
- Omlet z pomidorami i papryką
- Mięso duszone po turecku
- Zupa krem z pora
- Zupa krem z grzankami