- Konfitura z czerwonej cebuli
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Naleśniki z serem
- Zupa z dyni
- Sałatka z winogronami
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Łagodny hummus
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Gjuwecz po słowiańsku
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Łosoś pieczony w soli
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Koktajl wiśniowy
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Sorbet malinowy
- Zupa śliwkowa
- Jabłka w cieście
- Gołąbki z winogronowych liści
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Tort serowy wspaniały
- Chrupiące ciasto z rabarbarem
- Zupa z soczewicy do termosu
- Ziemniaki faszerowane
- Szparagi z jajkami mimoza
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Surówka z żurawinami i marchwią
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Stworki z ciasta serowego
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Pomidory z papryką po włosku
- Pieczone jabłka
- Zapiekanka turecka z miodem
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Krem cytrynowy (bez glutenu)
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ciasto na ptysie
- Sernik tradycyjny
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Tarta szpinakowa
- Sałatka owocowa na słono
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Mazurek cytrynowy III
- Pasztet z łososia
- Rulonik z wędzonym łososiem
- Francuski sos czosnkowy
- Pulpety
- Bułka orzechowa
- Koktajl jabłkowy
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Ryba z porami i marchewką
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Sałatka marokańska
- Jabłkowy kurczak
- Krupnik
- Zupa-krem z kukurydzy