- Pomidorki sauté
- Francuski sos czosnkowy
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Puchate pyzy
- Kruche ciasto
- Miodek cebulowy
- Rolada serowa
- Sorbet malinowy
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Placek z owocami (bez mleka)
- Chleb Grahama
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Ziemniaki pieczone
- Przecier z cukinii
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Cytrynowe ciasteczka
- Cukinia z wody
- Zupa z jabłek na słono
- Biszkopty bezglutenowe
- Zupa krem z cukinii
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Spaghetti z cukinią
- Kotlety gryczane
- Sok jabłkowy
- Zupa migdałowa
- Śliwkowa legumina
- Włoski chleb ziołowy
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Potrawka z kurczaka ze śliwkami i miodem
- Sos polski
- Sajgonki (bez glutenu)
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Kruche ciasto z masą makową
- Pascha II
- Strucla mini
- Filet z indyka w soku owocowym
- Ciasto marchwiowe z figami
- Ciasto bananowe
- Zupa migdałowa
- Kisiel z truskawkami
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Pierniczki
- Bezy (bez mleka)
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Lody na patyczkach
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Ratatuja nicejska
- Owocowy indyk
- Kurczak z marchewką
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Sos pomidorowy klasyczny