- Kostka z kaszki manny
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Chleb kukurydziany
- Bruschetta na kilka sposobów
- Budyń z żółtkiem
- Ciasto na pierogi (bez jajek)
- Kisiel z jabłkiem
- Ciasto (bez mleka)
- Ryba po żydowsku
- Surówka z żurawinami i kapustą pekińską
- Soja prawie po bretońsku
- Wiśniowa legumina
- Mus truskawkowy II
- Napój marchwiowo-malinowy
- Makaron z sosem dyniowym
- Bowl bezalkoholowy
- Pierogi z młodą kapustą
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Chrupiące babeczki
- Przecier z cukinii
- Kulki serowo-orzechowe
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Pączki (bez glutenu)
- Kurczak z ryżem
- Grecki gulasz z drobiu
- Panga w pergaminie
- Tortilla hiszpańska
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sernik czekoladowy
- Makaron w sosie Mornay
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kotlety mielone dla dzieci
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Placuszki z cukinii
- Cytrynowe masło
- Szpinakowa zapiekanka
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Lody waniliowe
- Placek z cukinii
- Indyk w galarecie
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Babka drożdżowa III
- Kuszące jabłka
- Krem jabłkowy
- Bakłażanowe kotlety
- Batoniki orkiszowe
- Ziemniak w kropki
- Ryba po grecku II
- Różowa kaszka
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Naleśniki chińskie
- Kolorowe gnocchi
- Jajka w sosie majonezowym z dodatkami
- Jajka faszerowane
- Kluski serowe
- Pierniczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bułeczki bez drożdży (bez glutenu)
- Zupa-krem z zielonego groszku