- Parówki w cieście naleśnikowym
- Chrupki Krzysia
- Ryba w sosie warzywnym
- Kurczak z jabłkiem
- Napój marchwiowo-malinowy
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Różowa kaszka
- Sola meuniere
- Szparagi w cieście
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Grzanki III
- Kapuśniak
- Kładzione kluski lub smażone kotleciki z kaszy manny
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Omlet azjatycki (bez glutenu i mleka)
- Blinki z cukinii
- Zimowy salad bar
- Babka drożdżowa Cioci Anuli
- Zupa jagodowa
- Kapusta z sosem sojowym
- Oliwki po swojemu
- Sałatka łakomczucha
- Budyń z żółtkiem
- Aromatyczny schab
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Kruche ciasto z owocami i pianą
- Pasta z awokado
- Pyzy
- Smażona mozzarella
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Kopytka
- Ostre ziemniaczki
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Sos jogurtowy
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Najprostsza tarta owocowa
- Francuski sos czosnkowy
- Jabłka w cieście
- Racuszki
- Zupa z zielonej sałaty
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Lody czekoladowe
- Potrawka z kurczaka z warzywami w sosie pomarańczowym z curry
- Mielonka z dodatkami
- Racuszki najłatwiejsze
- Galaretka z surowymi owocami
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Legumina śliwkowa
- Zupa z jabłek na słono
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Chleb Grahama
- Chłodnik
- Sałatka z arbuza i fety