- Placki ziemniaczane
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Figowe rogaliki
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Szparagi solo
- Budyń z żółtkiem
- Łosoś znad zatoki
- Ryba po azjatycku
- Słodkie kaszotto
- Pulpety z ryżem
- Gjuwecz po słowiańsku
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Sałatka z malin i arbuza
- Sos szczypiorkowy (koperkowy)
- Napój marchwiowo-malinowy
- Ciasto na ptysie
- Naleśniki (bez glutenu)
- Pizza (bez glutenu)
- Otulona brzoskwinia
- Zawijaski z chleba tostowego
- Uszka wigilijne (bez mleka, jajek, glutenu)
- Migdały w karmelu
- Sałatka owocowa w pomarańczy
- Masa czekoladowa
- Schab ze śliwkami
- Deser gruszkowy
- Naleśniki meksykańskie
- Makaron w sosie Mornay
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Ogórki faszerowane
- Szpinakowa zapiekanka
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Panierowane paluszki rybne
- Sałatka makaronowa
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Omlet po polsku
- Mleczne wafelki
- Grzanki III
- Chłodnik owocowy
- Blinki z cukinii
- Nektarynkowy krem
- Zupa krem z pora
- Ciasto marchwiowe
- Chleb razowy z kminkiem
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Terrine z białego sera
- Mulatki z bakaliami
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Proste ciasto na kruchy spód
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Krem z cukinii
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Biszkopt z surowymi owocami
- Panga w pergaminie
- Odświętna sałatka z kapusty pekińskiej
- Ostre ziemniaczki
- Pieczone pierożki z serem