- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Krem twarożkowy z owocami
- Topione pomidory
- Sałatka z truskawek i mięty
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Tort (bez glutenu)
- Pizza z owocami
- Sałata z cykorii z gruszkami, serem blue i orzechami
- Sałatka warzywna w marynacie
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Leniwe bez białego sera
- Wiśniowa legumina
- Zupa z cukinii
- Rulonik z serem
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Sztuka mięsa w sosie pomidorowym
- Tarta jabłkowa II
- Puree z marchwi
- Owsiane chrupki
- Różności pod beszamelem
- Bitki panierowane z wariacjami
- Chrupiące kaczuszki
- Knedle ze śliwkami
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Mleczny przysmak
- Napoleonki
- Mazurek daktylowy
- Surówka z jabłek i dyni
- Kurczak w soku winogronowym
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Ciasto z jagodami kruche
- Rulonik z pieczonym kurczakiem
- Puchate pyzy
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Ptysie na słodko z nadzieniem z bitej śmietany
- Sałatka z bakłażanów
- Kurczak egzotyczny
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Jabłka w cieście
- Baba wielkanocna z szafranem
- Ciasteczka migdałowe
- Zupa francuska
- Koktajl malinowy
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Kruche ciasteczka przekładane kremem
- Schab winny
- Murzynek
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Omlet po francusku
- Puree z dyni
- Tarta z mrożonym szpinakiem
- Placuszki jabłkowe
- Pasta (dip) z bobu
- Krupnik
- Zupa szczawiowa
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Faszerowana cukinia