- Jajka faszerowane
- Wyraziste tofu
- Kanapka z pastą jajeczną
- Kisiel malinowy
- Leniwe bez białego sera
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Miodek cebulowy
- Ziemniaki po duńsku
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Babeczki z szynką i serem
- Racuszki serowe
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Delikatny i puszysty sernik
- Placuszki z łososia i ziemniaków
- Ryba po grecku II
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Owocowa bomba
- Puree z marchwi
- Ciasto z jagodami kruche
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Pierogi z owocami
- Zupa krem z marchwi
- Tarta z brokułami lub z porami
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Krupniczek mamy
- Knedle z mrożonymi śliwkami lub truskawkami
- Ryba cytrynowa
- Pomidorowy koktajl
- Surówka z żurawiną
- Racuchy drożdżowe
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Kruche spiralki
- Pasta - jajo i basta
- Omlet grzybek z kozim serem
- Spaghetti z cukinią
- Kartoflanka przecieranka
- Ciasteczka rodzynkowo-orzechowe
- Jajka mimoza
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Batony orzechowo-kokosowe
- Kotlety z płatków owsianych
- Sałata z pomidorów
- Puree z truskawek i kiwi
- Fasolka szparagowa duszona z sosem pomidorowym
- Karmelowe wafelki
- Babeczki z musem owocowym
- Mozzarella w karecie
- Schab winny
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Sałatka mięsna z morelami
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Koktajl owocowy na lodach
- Grzanki III
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Faworki dla małych dzieci (bez glutenu)
- Lekka rybna