- Wołowina z fasolką szparagową
- Kluski serowe z rodzynkami
- Cytrynowy biszkopt
- Pałki kurczaka na dwa sposoby
- Placki ziemniaczane
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Zupa minestrone
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Fritata - warzywa w jajku
- Sernik na zimno
- Zrazy z kury
- Sok jagodowy
- Mrożone owoce na patyku
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Pieczone pierożki z nadzieniem szpinakowym
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Kuskus jak prawdziwy
- Ryba z cukinią
- Makaron z sosem bez gotowania
- Chleb bezglutenowy
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Frittata z warzywami
- Cukinia z pomidorami
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Kartoflanka przecieranka
- Pasta z kurczaka
- Makaron z serem i warzywami
- Keks biszkoptowy
- Kawior z bakłażana
- Zupa szpinakowa
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Zapiekanka rybna
- Grzybek śmietanowy
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Sałatka ryżowa
- Ciasto z owocami
- Minestrone - włoska zupa jarzynowa
- Puree z truskawek i kiwi
- Figowe rogaliki
- Sorbet brzoskwiniowy
- Kluseczki bananowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kaszka kukurydziana z morelami
- Zupa-krem z kukurydzy
- Trufle czekoladowe
- Naleśniki z sosem mornay
- Kapuśniak
- Zupa krem ze szparagów
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Błyskawiczne pierogi leniwe
- Tarta jabłkowa z budyniem
- Indyk w galarecie
- Sałatka z cykorii i owoców
- Sałatka arabska tabuleh
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)