- Ryba z cukinią
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Knedelki z sandacza
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Grzanki III
- Ciasto scrabble
- Chleb pita
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Baba wielkanocna z szafranem
- Potrawka z patisonami
- Pasta z bakłażana
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Klops z zielonego groszku i szynki
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Włoski chleb ziołowy
- Faszerowana cukinia
- Mazurek z powidłami i pomadą
- Puchate pyzy
- Zupa z kabaczków
- Sok jabłkowy
- Młode warzywa z pieca
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Jabłko duszone
- Wytrawne kruche ciasto
- Terrine z białego sera
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Kurczak z pomidorami
- Sałatka z malin i arbuza
- Sałatka z drobiem i morelami
- Bezy z bitą śmietaną i owocami
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Kisiel z jabłkiem
- Strucla mini
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Spatzle
- Kisiel z truskawkami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Korż - placek kresowy
- Biszkopt
- Zupa z soczewicy
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Zielony twarożek
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Kostka z kaszki manny
- Knedle ze śliwkami
- Smażona mozzarella
- Murzynek
- Kurczak z ananasem
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Sos polski
- Aromatyczny schab
- Puree z bakłażana
- Tarta z cukinią i pomidorami
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)