Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: zupa
- Kruche spiralki
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Puree z truskawek i kiwi
- Kluski serowe
- Szarlotka biszkoptowa
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Zimowy kurczak
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Drożdżowy placek ze śliwkami
- Sałatka z arbuza i fety
- Bułka orzechowa
- Sałatka ryżowa z curry
- Masa czekoladowa
- Sernik tradycyjny
- Ciasto bananowe
- Pasta - jajo i basta
- Chrupiące kaczuszki
- Krem z cukinii
- Mrożone owoce
- Babka drożdżowa III
- Domowy kisiel wiśniowy
- Zupa-krem z kukurydzy
- Krem jabłkowo-waniliowy
- Batoniki orkiszowe
- Zapiekanka rybna
- Zupa z soczewicy
- Ziemniaki po bułgarsku
- Placek z owocami (bez mleka)
- Tarta z brokułami lub z porami
- Pierogi z soczewicą
- Zupa z pulpetami
- Pasta z kurczaka
- Kotleciki z soji
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Pączki z białego sera
- Ryż z jajkami na parze
- Zapiekanka warstwowa z mięsem
- Zupa śliwkowa
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Tarta prawie Tatin
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Tarta (bez glutenu)
- Spaghetti z bobem
- Ziemniaki po duńsku
- Krem jabłkowy
- Ciasteczka ryżowe (bez glutenu, mleka, jajek kurzych)
- Babeczki z szynką i serem
- Blinki z cukinii
- Kisiel owocowy
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Kurczak z ryżem
- Pierogi kaukaskie
- Omlet grzybek z owocami
- Zupa krem z kalafiorów
- Sos majonezowy