Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: proszek do pieczenia
-
rodzaj potrawy: ciasto
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Jabłkowy kurczak
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Drób z porzeczkami
- Przecier z manną
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Ryż z jajkami na parze
- Croque monsieur i croque madame
- Łosoś pieczony w soli
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Krem truskawkowy
- Ciasto marchwiowe z figami
- Karpatka
- Rogaliki
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Szejk niekoniecznie arabski
- Sos prowansalski aioli
- Sałatka z cykorii i owoców
- Kisiel z owoców świeżych lub mrożonych
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Tort (bez glutenu)
- Puree ziemniaczane
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Koktajl malinowy
- Kurczak w sosie cytrynowym
- Kosmiczne pojazdy
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Ślimaczki cynamonowe - ciastka
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Sałatka ryżowa
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Chłodnik pomidorowy
- Śliwki z figą i melisą
- Ryba cytrynowa
- Ryż z truskawkami
- Kompot ze śliwek
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Zupa minestrone
- Rulonik z warzywami
- Bitki panierowane z wariacjami
- Mielona wołowina po chińsku
- Rizotto z tuńczykiem
- Kartoflanka przecierana
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Szparagi w cieście
- Faszerowane papryki
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Szaszłyki z łososia