- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Lody czekoladowe
- Lody jagodowe z miętą
- Sos czekoladowy
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Cukinia z pomidorami
- Budyń karmelowy
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Panierowane serki pleśniowe
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- Kotlety z kaszy gryczanej i sera (bez glutenu)
- Zupa z jabłek na słono
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Surówka z marchwi
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Sałatka z truskawek i melona
- Pierniczki
- Mulatki z bakaliami
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Pasta z bakłażana
- Deser gruszkowy
- Sos wiśniowy do owoców
- Delikatny i puszysty sernik
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Ciastka kokosowe
- Kaszka z buzią
- Owoce ze słoika
- Pizza pomidorowo-serowa
- Warzywa smażone w cieście
- Kotlety wieloskładnikowe (bez mleka, jajek, glutenu)
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Babeczki z serem
- Sernik (bez glutenu)
- Pierogi ruskie
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Kisiel z jabłkiem
- Kisiel mleczno-owocowy
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Zupa jabłkowa
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Puree z truskawek i kiwi
- Oliwki po swojemu
- Makaron z sosem bez gotowania
- Pomidorowy koktajl
- Placuszki rybne orientalne
- Mazurek bakaliowy (bezglutenowy)
- Schab z rodzynkami
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Leśny przysmak na kolację
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Pizza (bez mleka)
- Dip fasolowy
- Marchewka z brukselką
- Barszcz ukraiński
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Zupa minestrone
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Rogaliki drożdżowe