Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: cukier
-
rodzaj potrawy: deser
- Kruche wiatraczki
- Tarta wiśniowa
- Koktajl jabłkowy
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Pizza (bez mleka)
- Sos czekoladowy
- Zupa krem z kalafiora i sałaty
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Placuszki cukiniowe
- Sernik (bez glutenu)
- Kapusta z sosem sojowym
- Duszona ryba z warzywami
- Budyń karmelowy
- Ryba w sezamie
- Owocowy indyk
- Puree z dyni
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Budyń czekoladowy (suflet)
- Drób z jabłkami
- Placek z zielonego groszku
- Ciasto-legumina z owocami
- Zupa pomidorowa z kaszą jaglaną
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Sernik dziecinnie prosty
- Trufle czekoladowe
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Klopsiki z sosem brzoskwiniowym
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Kruszonka (bez mleka, jajek, glutenu)
- Bakłażany duszone
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Napoleonki
- Chrupiące babeczki
- Papryka nadziewana twarogiem
- Placki ziemniaczane
- Gruszki w kremie waniliowym
- Deser gruszkowy
- Makaron z serem i warzywami
- Słone patyczki
- Sałatka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Mus brzoskwiniowy
- Napój z owoców jagodowych
- Mazurek trójwarstwowy
- Bułeczki z kapustą
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Przecier jabłkowy
- Pasta z łososia
- Sos prowansalski aioli
- Ryżowa szarlotka
- Pulpety rybne
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli (bez glutenu)
- Ptysie na słono z farszem szpinakowym