- Ptysie na s³ono z farszem serowym
- Pstr±g w sosie agrestowym
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Bananowa manna
- Cukiniowe ciasto
- Sa³atka z bak³a¿anów
- Delikatny i puszysty sernik
- Zrazy z kury
- Lane kluski
- Ziemniaki po grecku (zapiekanka)
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynk±
- Ostre ziemniaczki
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Knedle ze ¶liwkami
- Ryba z porami i marchewk±
- Trufle z herbatników
- Omlet po w³osku (frittata)
- Cukinia z wody
- Broku³y zapiekane w sosie serowym
- Tarta (bez glutenu)
- Torcik z galaretk±
- Ciasto do pizzy: kruche
- Ciastka kokosowe
- Surówka z selera z owocami
- Sok pomidorowo-jab³kowy
- Tort nale¶nikowy z pomidorami
- Indyk przek³adany
- Lody czekoladowe
- Racuchy z kurczakiem
- Kulki serowo-orzechowe
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Ciasto dro¿d¿owe Basi, mojej te¶ciowej
- Szpinak zapiekany z serem
- Lody na patyczkach
- Deser z rabarbarem i kruszonk±
- Zupa z soczewicy do termosu
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Krem z cukinii
- Kapusta z sosem sojowym
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Makaron z b³êkitnym serem ple¶niowym
- Sa³atka z czerwonej fasolki
- Ciasto na ptysie
- Budyñ z ¿ó³tkiem
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Zielony twaro¿ek
- Sierpniowa sa³atka
- Sa³ata z pomidorów
- Kisiel z truskawkami
- Gaspacho - hiszpañska zupa na zimno
- Nale¶niki z serem
- Sa³ata ze sma¿onymi w±tróbkami i balsamico
- Zupa z kabaczków
- Chleb zio³owy
- Niez³y pasztet z fasoli
- Ciasto jogurtowe
- Rogaliki dro¿d¿owe
- Sma¿ona mozzarella
- Mas³o czosnkowe