- Polski sos wielkanocny
- Powidła śliwkowe
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Kolorowe gnocchi
- Białe leczo
- Knedle ze śliwkami
- Kuskus jak prawdziwy
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Potrawka z kurczaka
- Biszkopt z surowymi owocami
- Legumina cytrynowa
- Drób z jabłkami
- Filet z indyka w soku owocowym
- Bitki panierowane z wariacjami
- Sałatka z kwiatami
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Szaszłyki z polędwiczek wieprzowych
- Owocowa legumina
- Napoleonki
- Tarta prawie Tatin
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Zielony twarożek
- Kurczak z marchewką
- Ciasto pomarańczowe lub cytrynowe
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Placki z jabłkami
- Tarta wiśniowa
- Karpatka
- Koktajl wiśniowy
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Kurczak w sosie czereśniowym
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Masa czekoladowa
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Tartinki
- Spaghetti z bobem
- Makaron z warzywami
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Szparagi w cieście
- Kluski kładzione z jabłkami
- Jabłka w cieście biszkoptowym (bez glutenu, mleka)
- Zupa jagodowa
- Sorbet malinowy
- Ciastka owsiane
- Domowy budyń
- Tort serowy wspaniały
- Chłodnik owocowy
- Mazurek trójwarstwowy
- Sałatka mięsna z morelami
- Trufle czekoladowe
- Sałatka warzywna w marynacie
- Ryba z cukinią
- Truskawki w czekoladzie
- Tzatziki
- Mus z kaszy manny
- Placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką
- Zimowy salad bar
- Otulona brzoskwinia
- Kurczak z jabłkiem