- Surówka z mieszanych warzyw
- Rulonik z serem
- Pieczone pierożki z serem
- Pizze - miniaturki
- Sok jagodowy
- Kurczak z warzywami
- Zupa szczawiowa
- Kapusta pekińska z patelni
- Dynia zapiekana z pomidorami pod beszamelem
- Żółty chłodnik
- Filety rybne w sosie cytrynowym (gotowane)
- Tarta prawie Tatin
- Owocowa bomba
- Najprostsza tarta owocowa
- Leczo ze śliwkami
- Ciasto-legumina z owocami
- Owoce ze słoika
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Szaszłyki z kurczaka
- Sałatka z ziemniaków z serem blue
- Kluski z kaszy manny
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Nadziewany kabaczek
- Ptysie na słono z farszem z kurzej wątróbki
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Pesto po polsku
- Knedle ze śliwkami
- Ryż z truskawkami (bezglutenowy)
- Czipsy
- Pasta (dip) z bobu
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Kuszące jabłka
- Kurczak z ananasem
- Korż - placek kresowy
- Figowe rogaliki
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Sałatka z arbuza i fety
- Zupa kalafiorowa z curry
- Biszkopt
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Batoniki orkiszowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Krem z cukinii
- Przecier jabłkowy
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Makaron z pomidorami
- Pomidorowa z bazylią
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Ryba w beszamelu z kukurydzą
- Drób z porzeczkami
- Zupa kukurydziana
- Kapusta z sosem sojowym
- Dynia z piekarnika