- Ciasto daktylowo-orzechowe
- £oso¶ pieczony w soli
- Sos ró¿owy
- Indyk z marchewk±
- Kartoflana zapiekanka
- Karpatka
- Makaron z pomidorami
- Bak³a¿any faszerowane miêsem
- Kolorowa jajecznica
- £oso¶ znad zatoki
- Zupa gulaszowa
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Jab³ko duszone
- Muffiny jagodowe
- Pierogi leniwe - wersja sma¿ona (ma³drzyki)
- Wytrawne kruche ciasto
- Ratatuja nicejska
- Ciastka francuskie z kozim serem
- Bezy z bit± ¶mietan± i owocami
- Polêdwiczki wieprzowe z jab³kami i majerankiem
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Surówka z kapusty pekiñskiej
- Sorbet malinowy
- Pierogi leniwe (bez glutenu)
- P±czki z bia³ego sera
- Pulpety z ry¿em
- Knedelki z sandacza
- Lody jagodowe z miêt±
- Kajmak mleczny (bez glutenu)
- Angielskie (deserowe) ciasto nale¶nikowe
- P±czki dla ma³ych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Makaron z sosem szpinakowym
- Placek z owocami (bez mleka)
- Placuszki z twarogu
- Mro¿one owoce
- Chleb (przepis podstawowy)
- Szasz³yki z bak³a¿anem i papryk±
- Racuszki z dyni
- Pieczone piero¿ki z serem
- Zimowy kurczak
- Jajka w sosie szczypiorkowym
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Przecier z mann±
- Szasz³yk z kurczaka w marynacie
- Mro¿one owoce na patyku
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Owocowy indyk
- Domowy budyñ
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Sa³atka ry¿owa z curry
- Ry¿ sma¿ony z kie³kami i szynk±
- Puree z truskawek i kiwi
- Ziemniaki po hiszpañsku
- Mazurek na kruchym spodzie (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kartoflanka przecieranka
- Ryba po grecku II
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Risotto z ³ososiem
- Nale¶niki (bez glutenu)
- Udka kurczaka z mirabelkami