- Placki z ziemniaków i jab³ek
- Wyraziste tofu
- Orzechy w czekoladzie
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Schab pieczony po galicyjsku
- Owsiane chrupki
- Dynia z piekarnika
- Sos pomidorowo-warzywny
- Mazurek daktylowy
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Rozmaito¶ci na parze
- Puree z dyni
- P±czki z bia³ego sera
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Kurze skrzyde³ka z miodem i czosnkiem
- Chrupi±ce kaczuszki
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Zupa z dyni na mleku
- K³adzione kluski lub sma¿one kotleciki z kaszy manny
- Pomidory z papryk± po w³osku
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- P±czki (bez glutenu)
- Kisiel z jab³kiem
- Deser owocowy
- Barszcz ukraiñski
- Jab³ko z sa³atk± ry¿ow±
- Pstr±g w sosie agrestowym
- Gulasz drobiowy z marchewk±, groszkiem i z ry¿em
- Zapiekanka rybna
- Krem truskawkowy
- Owsianka z mlekiem kokosowym
- Kolorowa jajecznica
- Krem z cukinii
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Sos prowansalski aioli
- Sa³atka ry¿owa (bezglutenowa)
- Placek dro¿d¿owy ze ¶liwkami i kruszonk±
- Tarta z broku³ami lub z porami
- Babka dro¿d¿owa III
- S³odka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Ogórki faszerowane
- Ryba cytrynowa
- Warzywa sma¿one w cie¶cie
- Mus brzoskwiniowy
- Cynamonowe gwiazdki z lukrem
- Kotlety z p³atków owsianych
- Surówka z ¿urawinami i marchwi±
- Sernik dziecinnie prosty
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Spaghetti z sosem pomidorowym
- Puszysty mus wieloowocowy
- Ciasto bananowe
- Tarta ze szpinakiem
- Krem truskawkowy
- Racuszki gryczane
- Kruche ciasto z surowymi owocami i kremem waniliowym
- Zupa z zielonego groszku
- Trufle z herbatników
- Chrupi±cy serek z gruszk±
- Pomidorowa z bazyli±