- Ciasto z dynią
- Lody dla młodych
- Tort serowy wspaniały
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Nadziewany kabaczek
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Sos prowansalski aioli
- Sok jabłkowy
- Makrobiotyczne gołąbki
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Sos majonezowy
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Placki z cukinii
- Gnocchi dyniowe
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Lane kluski
- Jeż
- Mazurek daktylowy
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Chrupiące kaczuszki
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)
- Torcik z galaretką
- Sałata z pomidorów
- Kruche plastry cytrusów
- Chleb razowy z kminkiem
- Cukiniowe ciasto
- Wołowina w sosie
- Szpinak zapiekany z serem
- Szaszłyk z indyka z morelami
- Jaś na słodko
- Pasta z bakłażanów
- Kluski z ciasta ptysiowego (parzone)
- Tarta z żurawinami
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Sałatka z truskawek i melona
- Sos wiśniowy do owoców
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Naleśniki z farszem twarogowym
- Kruche ciasteczka
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Ostre ziemniaczki
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Ziemniaki po bułgarsku
- Łosoś znad zatoki
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Kulki serowo-orzechowe
- Delikatny sernik
- Sezamowa marchew
- Pasta z łososia
- Placek z zielonego groszku
- Pyzy
- Zupa minestrone
- Ryba po grecku
- Dip fasolowy
- Tarta owocowa
- Jabłka z aronią