- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Tarta prawie Tatin
- Zapiekanka rybna
- Ciasto z jabłkami
- Rulonik z szynki
- Niesłodka zupa z dyni
- Bezy z truskawkami i bitą śmietaną
- Rurki z kremem pistacjowym
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Grecka zapiekanka warzywna
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Kruche wiatraczki
- Sezamki
- Makaron z pomidorami
- Makaron z sosem bez gotowania
- Ziemniaki po włosku (zapiekanka)
- Polski sos wielkanocny
- Pączki (bez glutenu)
- Kostka z kaszki manny
- Zupa krem z kalafiorów
- Strudel z jabłkami
- Krem jabłkowy
- Zupa pomidorowa
- Zapiekanka turecka z miodem
- Placuszki z tuńczyka
- Ciasteczka ryżowe (bezglutenowe)
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Pomidorowa z bazylią
- Tarta z brokułami lub z porami
- Pierogi z jagodami
- Pulpety rybne
- Kolorowe gnocchi
- Racuszki
- Soja prawie po bretońsku
- Napój marchwiowo-malinowy
- Galaretka owocowa z pianką (bez mleka)
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Ciasto z owocami
- Leśny przysmak na kolację
- Pascha II
- Sałatka marokańska
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Cygański kociołek
- Różowa zupa owocowa
- Jabłka z aronią
- Pizza (bez mleka)
- Truskawki w czekoladzie
- Sałatka
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Racuchy drożdżowe
- Przecier z cukinii
- Deser z rabarbarem i kruszonką
- Pasta (dip) z bobu
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Sola meuniere
- Różności pod beszamelem
- Kurczak w pomidorach po angielsku
- Baba wielkanocna z szafranem
- Pomidorki sauté