- Surówka z jabłek i dyni
- Owocowa legumina
- Czipsy
- Pulpeciki pod beszamelem
- Majonez z przepiórczych jajeczek
- Lody owocowe
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Cukinia z mięsem mielonym
- Koktajl owocowy na lodach
- Krem z cukinii
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Karmelowe wafelki
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Szpinak z baraniną
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Bułeczki z kapustą
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Ciasto na ptysie
- Pesto po polsku
- Mak z łamańcami
- Gnocchi dyniowe
- Koktajl pomarańczowo- marchwiowy
- Siekane kotlety (bez mleka, jajek, glutenu)
- Spaghetti z pulpetami
- Halibut pod parmezanem
- Budyń karmelowy
- Pierogi ruskie
- Sos koperkowy
- Tarta z owocami i kremem budyniowym
- Zupa ze świeżych pomidorów
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Schab ze śliwkami
- Deser gruszkowy
- Nadziewany kabaczek
- Lody (bez mleka)
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Placki z cukinii
- Tort bezowy z kremem truskawkowym (bezglutenowy)
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Kolorowe gnocchi
- Brzoskwiniowa pianka
- Kulki rybne po norwesku
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Chrupiące kaczuszki
- Zupa migdałowa
- Pianka bananowa
- Panga w pergaminie
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Sałatka szpinakowa
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Pizza (bez glutenu)
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Sałatka ryżowa na gorąco
- Klopsiki cielęce
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Delikatny sernik
- Napój z owoców jagodowych