- Grzybek ¶mietanowy
- Letni sorbet
- Trufle czekoladowe
- Jajka z nadzieniem twaro¿kowym
- Babka dro¿d¿owa III
- Mro¿ony jogurt jagodowy
- Sa³atka z drobiem i morelami
- Wyraziste tofu
- Krem truskawkowy
- Zupa owocowa
- Rulonik z warzywami
- Ry¿ z truskawkami
- Ryba po grecku
- Drób lub wo³owina z zielonym groszkiem w str±czkach
- Pascha II
- Bezy z bit± ¶mietan± i owocami
- Pierogi ruskie
- Zupa szczawiowa
- Sa³atka ³akomczucha
- Krem twaro¿kowy z owocami
- Tort budyniowy cioci Halinki
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Schab duszony w mleku ry¿owym
- Krem z cukinii
- Paluszki z kurczaka z sosami
- Spaghetti z pulpetami
- Suszone pomidory
- Galaretki
- Papryka nadziewana twarogiem
- Go³±bki po grecku
- Zapiekanka z jab³ek i makaronu
- Legumina ¶liwkowa
- Biurowa kartoflanka
- Spaghetti z papryk±
- Budyñ czekoladowy (suflet)
- Sok jab³kowy
- Kruszonka z jab³kami
- Clafoutis wi¶niowy z mlekiem sojowym
- Tarta z rabarbarem lub jab³kami
- Cudowna cukinia
- Zupa z zielonej sa³aty
- Pasta z kurczaka
- Sa³atka z czerwonej fasolki
- Pieczeñ schabowa lakierowana
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Kurczak z czere¶niami
- Brzoskwinowe oczko
- Ciasto marchwiowe z figami
- Kruche plastry cytrusów
- Kabaczek faszerowany ry¿em
- Placek gruszkowy
- Knedle z mro¿onymi ¶liwkami lub truskawkami
- Zupa ogórkowa
- Bitki panierowane z wariacjami
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynk±
- Koktajl pomarañczowo- marchwiowy
- Karmelowe wafelki
- Zapiekanka z pomidorami
- Podstawowe ciasto nale¶nikowe