- Pierogi z serem po włosku (tortellini)
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Surówka z jabłek i dyni
- Szparagi w cieście
- Bakłażanowe kotlety
- Zupa z soczewicy
- Deser gruszkowy
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Surówka z żurawinami i selerem
- Jabłka z aronią
- Nektarynkowy krem
- Ryż smażony z kiełkami i szynką
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Surówka z czerwonej kapusty
- Zrazy z kury
- Pierogi kresowe
- Biały chłodnik
- Pieczeń wieprzowa na zimno
- Smażona mozzarella
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Francuskie kiełbaski serowe
- Mazurek daktylowy
- Placki z jabłkami
- Owocowa legumina
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Kisiel z jabłkiem
- Marchewka z brukselką
- Łosoś pieczony w soli
- Placuszki jabłkowe
- Spaghetti z cukinią
- Udka kurczaka z mirabelkami
- Risotto z łososiem
- Deser z rabarbarem
- Owocowy indyk
- Pasta z rokpolu z orzechami
- Ciasteczka czekoladowo-owsiane
- Omlet po francusku
- Lody dla młodych
- Kisiel żurawinowy
- Placek z cukinii
- Krem truskawkowy
- Owoce ze słoika
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Napój z owoców jagodowych
- Kokosowy sernik
- Naleśniki z serem
- Caprese
- Makrela w ziołowej potrawce
- Otulona brzoskwinia
- Suszone pomidory
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Bułeczki serowe
- Zawijaski z chleba tostowego
- Zupa z dyni
- Mielonka z dodatkami
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Pieczone jabłka
- Szpinakowa zapiekanka
- Migdały w karmelu