- Zupa krem z zielonego groszku
- Makaron z pesto pietruszkowym
- Jajka mimoza
- Cykoria w sosie śmietanowym
- Kurczak z kaszą
- Paszteciki z tuńczykiem
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Placki z jabłkami
- Aromatyczny schab
- Pierogi z jagodami
- Makaron z warzywami
- Tarta z brokułami lub z porami
- Deser jogurtowo-owocowy
- Chrupiący serek z gruszką
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Trufle z herbatników
- Risotto z łososiem
- Kotleciki cielęce
- Cygański kociołek
- Caprese
- Szybka ryba po grecku
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Owocowa legumina
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Baranina duszona po turecku
- Śliwki z figą i melisą
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Cukinia faszerowana serem
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Wołowina w sosie
- Pomidory faszerowane sałatką majonezową
- Zielona zupa
- Bułeczki serowe
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Napój marchwiowo - truskawkowy
- Zupa krem z mrożonych kalafiorów
- Keks biszkoptowy
- Zrazy z kury
- Pulpety
- Tarta z gruszkami i niebieskim serem
- Sałatka makaronowa
- Miodek cebulowy
- Sałatka z kwiatami
- Galaretka z surowymi owocami
- Sałatka z młodych buraków i malin
- Słodkie kaszotto
- Kisiel mleczno-owocowy
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Kurczak w curry
- Tarta owocowa
- Sos prowansalski aioli
- Truskawki w czekoladzie
- Sałatka z malin i arbuza
- Ryba w sezamie
- Bezglutenowy migdałowy spód do mazurka
- Rogaliki krucho-drożdżowe
- Kisiel malinowy
- Mus truskawkowy II