- Warzywa z kuskusem (makaronem)
- Krem twarożkowy z owocami
- Ryba w sosie pomidorowym z kaszą
- Zupa krem ze szparagów
- Pasztet drobiowo-cielęcy
- Kurczak z marchewką
- Pieczeń schabowa lakierowana
- Fasola z miodem i cytryną
- Podpłomyki kukurydziano-ryżowe
- Surówka z marchewki
- Potrawka z kurczaka
- Cytrynowy biszkopt
- Pizza (bez glutenu)
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Kotleciki drobiowe w sosie cytrusowym z makaronem
- Zupa krem z kalafiorów
- Warzywa w pergaminie po grecku
- Zapiekanka z fasolki szparagowej (bez jajek i glutenu)
- Murzynek
- Dip fasolowy
- Paszteciki z tuńczykiem
- Kapusta pekińska z patelni
- Zupa jarzynowa
- Deser jogurtowo-owocowy
- Arabski chleb pita
- Przecier owocowy
- Sałatka z cykorii i owoców
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Ciasto marchwiowe z figami
- Racuchy drożdżowe
- Mozzarella w karecie
- Naleśniki z mięsem
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Pomidorowa z bazylią
- Różowa zupa owocowa
- Chleb Grahama
- Surówka z marchwi
- Omlet po włosku (frittata)
- Zapiekanka z kaszy jaglanej, mięsa i cebuli
- Sałatka
- Krem z pomidorów
- Omlet po hiszpańsku (tortilla)
- Jabłka w cieście
- Risotto z łososiem
- Blinki z cukinii
- Caprese
- Deser z rabarbarem
- Zupa gulaszowa
- Grejpfrut z sałatką z kurczaka
- Surówka z cykorii
- Banany z szynką
- Gołąbki po grecku
- Szarlotka biszkoptowa
- Kompot ze śliwek
- Trufle czekoladowe
- Klopsiki cielęce
- Daktylowe roladki
- Pomidory nadziewane twarożkiem (bez glutenu)