- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Koktajl brzoskwiniowy
- Galaretka porzeczkowa z jagodami
- Miêso duszone po turecku
- Kompot z suszu
- Sma¿one banany
- Kruche babeczki z mas± orzechow±
- Owoce ze s³oika
- Tarta z jab³kami
- Sa³atka z kurczakiem wêdzonym
- M³ode warzywa z pieca
- £agodny hummus
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Pulpety rybno-ziemniaczane
- Placuszki serowe
- Dipy jogurtowe
- Placuszki z cukinii
- Bajgle z past± curry i bazyliow±
- Musaka (potrawa ba³kañska)
- Grzanki z pieczon± fet±
- Kukurydziany chlebek amerykañskich farmerów
- Jajka mimoza
- Legumina ¶liwkowa
- Napój z owoców jagodowych
- Sa³atka z m³odych buraków i malin
- Puree z truskawek i kiwi
- Koktajl jab³kowy
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Ryba po grecku II
- Surówka z ¿urawinami i selerem
- Barszcz ukraiñski
- Krem twaro¿kowy z owocami
- Szpinakowa zapiekanka
- Kurczak w sosie czere¶niowym
- Kasza jaglana zapiekana ze ¶liwkami
- Krem z pogniecionych truskawek
- Jogurt z jagodami i sezamkami
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Napój marchwiowo-malinowy
- Frittata z warzywami
- Zupa jab³kowa z curry
- ¦limaki daktylowe
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Kartoflanka przecieranka
- Bananowa manna
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Deser z kaszy jaglanej
- Spaghetti z sosem pesto
- Omlet grzybek z kozim serem
- Surówka zimowa
- Zupa jarzynowa z makaronem i topionym serem
- Rosó³ z kurczaka i wo³owiny
- Mazurek cytrynowy III
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Otulona brzoskwinia
- Ogórki faszerowane
- Torcik z galaretk±
- Surówka z marchwi i jab³ka
- Cytrynowy biszkopt