- Wytrawne kruche ciasto
- Placki (bez mleka, jajek)
- Pieguski
- Racuszki
- Podp³omyki kukurydziano-ry¿owe
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Barszcz czerwony
- Truskawki w czekoladzie
- Filet z indyka w soku owocowym
- Chleb alpejski z orzechami
- Schab pieczony po galicyjsku
- Babeczki z szynk± i serem
- Ptysie na s³ono z farszem z kurzej w±tróbki
- Ptysie na s³ono z farszem beszamelowym
- Ciasto z jagodami ucierane
- Zupa z dyni na s³ono
- Bajgle z past± curry i bazyliow±
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Kaszka z buzi±
- Szejk niekoniecznie arabski
- Tarta z surowymi truskawkami i bit± ¶mietan±
- Legumina ¶liwkowa
- Tartaletki z porami
- Placuszki z twarogu
- Sorbet arbuzowy
- Ciasto z jagodami kruche
- Arabski chleb pita
- Makaron z serem
- Pascha II
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Babka ziemniaczana z sosem beszamelowym
- Bitki z drobiu w sosie cytrynowym
- Sa³atka owocowa
- Cykoria w sosie ¶mietanowym
- £agodny hummus
- Potrawka z kurczaka
- Zupa z kabaczków
- Zupa krem z kalafiora i sa³aty
- Wo³owina z fasolk± szparagow±
- Tarta z pian± owocow±
- Kukurydziany chlebek amerykañskich farmerów
- Strudel z jab³kami
- Pizza z owocami
- K³adzione kluski lub sma¿one kotleciki z kaszy manny
- Warzywa w sosie ¶mietanowym
- Nadziewany kabaczek
- Ch³odnik polski (uproszczony, b³yskawiczny)
- Ryba po ¿ydowsku
- Rolada serowa
- Kurczak z kasz±
- S³one patyczki
- Chrupki Krzysia
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Pierogi z m³od± kapust±
- ¦wieczki z nale¶ników z ziemniakami i bryndz±
- Soja prawie po bretoñsku
- Tarta owocowa
- Koktajl z owoców sezonowych
- Koktajl truskawkowo - poziomkowy
- Zupa z dyni