- Niezły pasztet z fasoli
- Surówka z kapusty z kiszonym ogórkiem
- Halibut pod parmezanem
- Tarta wiśniowa
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Zapiekanka turecka z miodem
- Budyń (bez mleka)
- Zielona zupa
- Rosół z kurczaka i wołowiny
- Rulonik z serem
- Makaron z pomidorami
- Przysmak jabłkowo - ryżowy
- Tarta odwrócona z pomidorami
- Sałatka z pomarańczy i porów
- Biszkopt (bez glutenu)
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Polski sos wielkanocny
- Barszcz ukraiński
- Chłodnik hiszpański (gazpacho)
- Wiśniowo-waniliowa zupa krem
- Wiśniowa legumina
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Drób z jabłkami
- Zupa szpinakowa
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Legumina cytrynowa
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Lodowe lizaki (owocowe)
- Biszkopty bezglutenowe
- Łagodny hummus
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Grzybek śmietanowy
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Śliwkowy omlet
- Budyń karmelowy
- Przecier gruszkowo-borówkowy
- Zupa krem z marchwi
- Sierpniowa sałatka
- Wyraziste tofu
- Lody bananowo - czekoladowe
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Kotlety z soi, soczewicy lub fasoli
- Kulki mięsne po szwedzku
- Bakłażany duszone
- Owocowa legumina
- Deser jogurtowo-owocowy
- Bułeczki z ziarenkami (bez mleka, jajek, glutenu)
- Omlet po francusku
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Chrupiące kaczuszki
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Surówka z dyni
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Jabłka w cieście
- Karp w szarym sosie
- Babeczki z musem owocowym
- Spaghetti z sosem pomidorowo-warzywnym
- Ryba w sosie warzywnym