- Pasta z bakłażana
- Zupa owocowa
- Mrożone bezy z malinami
- Surówka z marchwi
- Deser z kaszy jaglanej
- Delikatny i puszysty sernik
- Farsz do uszek (bez mleka, jajek, glutenu)
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Ptysie na słodko z nadzieniem jabłkowym
- Makaron z brokułami
- Szparagi solo
- Amerykańska szarlotka
- Kruche spiralki
- Sałatka z kwiatami
- Kalarepa nadziewana zielonym groszkiem
- Chłodnik polski (uproszczony, błyskawiczny)
- Batoniki orkiszowe
- Zupa z zielonego groszku
- Ciastka owsiane
- Ziemniaki faszerowane
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Konfitura z czerwonej cebuli
- Pieczone kartofle
- Wycinanki z sera
- Potrawka z patisonami
- Jajka faszerowane
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Korż - placek kresowy
- Drób z porzeczkami
- Kisiel mleczny z żółtkiem
- Bowl bezalkoholowy
- Śliwki z figą i melisą
- Kotleciki z tuńczyka
- Sałatka z winogronami
- Biurowa kartoflanka
- Faszerowane kurze piersi
- Zimowy kurczak
- Babka pijaczka (bez glutenu)
- Gnocchi dyniowe
- Sałatka owocowa
- Sałatka grecka III
- Zapiekanki z bagietki
- Kotlety z płatków owsianych
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Zapiekane kanapki liliputa
- Zupa migdałowa
- Kopytka (bez jajek)
- Ryba po żydowsku
- Grzanki III
- Masa czekoladowa - ganache
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Tarta z grzybami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Naleśniki (bez mleka i jajek)
- Ciasteczka owsiane z wiśniami
- Wytrawne kruche ciasto
- Szpinak z baraniną
- Makaron z sosem dyniowym