- Strudel z jabłkami
- Pasta z kurczaka
- Sałatka owocowa
- Kisiel z malinami
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Ciasto z jagodami ucierane
- Placki z cukinii
- Kolorowa jajecznica
- Bułeczki serowe
- Kurczak z warzywami
- Nadziewany kabaczek
- Tarta (bez glutenu)
- Koktajl z melona
- Miodek cebulowy
- Przecier z manną
- Faszerowana cukinia
- Sos prowansalski aioli
- Jogurt własnej roboty
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Surówka z dyni
- Kurczak w potrawce
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Surówka zimowa
- Szaszłyki z łososia
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Bananowa manna
- Trufle czekoladowe
- Zupa krem z marchwi
- Gulasz drobiowy z marchewką, groszkiem i z ryżem
- Zraziki sezamkowe
- Pomidorowa z lanymi kluseczkami
- Surówka z żurawiną
- Krupnik
- Sos majonezowy
- Gjuwecz po słowiańsku
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Chleb kukurydziany
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Kruche ciasto
- Biszkopty bezglutenowe
- Kotleciki z tuńczyka
- Babeczki z serem
- Sos czekoladowy
- Kruche ciasteczka
- Łagodne chili
- Pstrąg w sosie agrestowym
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Sałatka grecka III
- Lody jagodowe z miętą
- Pomidorowy koktajl
- Śliwkowy omlet
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Koktajl dla malucha z miodem i jogurtem
- Ryba w sosie koperkowym
- Bezy (bez mleka)
- Rozmaitości na parze
- Szparagi pod beszamelem
- Cielęcina z dynią i soczewicą