- Sałatka ryżowa
- Sałatka
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Szwedzki łosoś
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Sałatka z kurczaka i ananasa
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Terrine z białego sera
- Papryka faszerowana warzywami
- Zupa waniliowa z poziomkami
- Szpinakowe pesto
- Przysmak serowy
- Zapiekanki z bagietki
- Makrobiotyczne gołąbki
- Zraziki sezamkowe
- Placuszki drożdżowe
- Krem z pomidorów
- Paszteciki (bez jajek)
- Zupa kalafiorowa z curry
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Ciasto na ptysie
- Cytrynowe masło
- Surówka z marchwi
- Pomidorki sauté
- Jajka faszerowane
- Cytrynowy syrop (do rozcieńczania)
- Drób z jabłkami
- Botwina
- Zupa z dyni
- Zielony twarożek
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Szparagi pod beszamelem
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Pierniczki
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Sok jabłkowy
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Kokosowy sernik
- Placek z zielonego groszku
- Czipsy
- Koktajl jabłkowy
- Tarta z rabarbarem lub jabłkami
- Sałatka makaronowa
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Bakłażany zapiekane
- Chłodnik bułgarski (tarator)
- Uszka
- Wesołe omleciki
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Kurczak z marchewką
- Włoski chleb ziołowy
- Marchewka z brukselką
- Omlet z cukinią i papryką
- Ciasteczka migdałowe
- Tarta z pianą owocową
- Mulatki z bakaliami
- Kisiel z jabłkiem
- Lekkie ciasto czekoladowe
- Nadzienie do kurczaka (bez mleka, glutenu)