- ¦led¼ w sosie pierniczkowym
- Eskalopek z pomidorem
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Z³ocisty nektar
- Omlet grzybek z owocami
- Koktajl jab³kowy
- Hiszpañski omlet z ziemniakami
- Spaghetti z cukini±
- Kluski pó³francuskie ze ¶liwkami
- Sok jagodowy
- Sa³atka makaronowa
- Kurczak z curry
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Sos majonezowy
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Zrazy z kury
- Stworki z ciasta serowego
- Czekoladowe chrupki
- Galaretka z pigwy
- Pierogi leniwe - wersja podstawowa
- Frittata z warzywami
- Oliwki po swojemu
- Cukinia z pomidorami i bazyli±
- Szasz³yki z ³ososia
- Chrupi±ce wafle
- Ptysie na s³ono z farszem czosnkowo- koperkowym
- B³yskawiczny indyk w ogórkach
- Pier¶ indycza z orzechowym farszem
- Zimny pomidor
- Sos ró¿owy
- Francuski sos czosnkowy
- Kisiel z owoców ¶wie¿ych lub mro¿onych
- Ptysie na s³ono z farszem z kurzej w±tróbki
- Kapusta z sosem sojowym
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Sorbet owocowy
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Pasta z bak³a¿ana
- Sa³atka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Le¶ny przysmak na kolacjê
- Parówki w cie¶cie nale¶nikowym
- Kruche plastry cytrusów
- Kotleciki z tuñczyka
- Nektarynkowy krem
- Makaron z warzywami
- Rulonik z wêdzonym ³ososiem
- Jajka faszerowane
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Zupa selerowa
- Schab winny
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Makaron z sosem szpinakowym
- ¦liwkowa legumina
- Zupa krem z marchwi
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Ciasto do pizzy: kruche
- Tarta prawie Tatin
- Sezamki
- Omlet arabski
- Rulonik z szynki