- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Sos prowansalski aioli
- Koktajl malinowy
- Wołowina w sosie
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Soja prawie po bretońsku
- Mrożone owoce na patyku
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Ziemniaki faszerowane
- Sałatka makaronowa
- Niezły pasztet z fasoli
- Brokuły zapiekane w sosie serowym
- Krupniczek mamy
- Kurczak z pomidorami
- Babeczki z szynką i serem
- Sałatka wiosenna z liśćmi babki i mlecza
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Gołąbki z winogronowych liści
- Jabłka w majeranku do białego mięsa
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Tarta wiśniowa
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Sos czekoladowy
- Śliwkowy omlet
- Makaron z serem
- Babeczki z szynką i serem
- Placuszki drożdżowe
- Zupa krem z marchwi
- Zupa szpinakowa
- Tarta brokułowa
- Placuszki-kaczuszki
- Zupa krem z brokułów ze śmietanką
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Szaszłyk z kurczaka w marynacie
- Zapiekanka serowa (bez glutenu)
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Błyskawiczny indyk w ogórkach
- Napój marchwiowo- truskawkowy
- Daktylowe kulki
- Słodkie bułeczki (bez mleka, jajek, glutenu)
- Spaghetti z pomidorami i cukinią
- Kapusta z sosem sojowym
- Racuszki z dyni
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Zupa selerowa
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Mazurek z fetą i szpinakiem
- Makaron z brokułami
- Makaron ze szparagami i łososiem
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Koktajl z owoców sezonowych
- Sałatka szpinakowa
- Sałatka z kwiatami
- Lekka rybna
- Kabaczek faszerowany (bez mleka, jajek i glutenu)
- Dipy jogurtowe
- Resztki lata
- Pierogi z soczewicą
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy