Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 1 roku
-
składnik: bulion
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Gaspacho - hiszpańska zupa na zimno
- Szaszłyk z kurczaka z boczkiem
- Zupa nic (bez glutenu)
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Przecier z manną
- Zupa krem z cukinii
- Wigilijny kompot
- Makagigi - mak w miodzie z orzechami
- Koszyczek z pomidora
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Omlet grzybek z owocami
- Cannelloni ze szpinakiem
- Sałatka z fasolki szparagowej i kurczaka
- Kruche babeczki z masą orzechową
- Gołąbki po grecku
- Schab duszony w mleku ryżowym
- Cielęcina z dynią i soczewicą
- Wołowina w sosie
- Rulonik z warzywami
- Zupa krem z marchwi
- Kurze skrzydełka z miodem i czosnkiem
- Bakłażany duszone
- Budyń z żółtkiem
- Karpatka
- Zupa z cukinii
- Kruche ciasteczka
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Makaron z brokułami
- Szparagi pod beszamelem
- Ciasto czekoladowe z orzechami
- Słoneczna sałatka
- Bułki maślane
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Różowa zupa owocowa
- Cukinia z pomidorami i bazylią
- Szara pasta
- Masa czekoladowa - ganache
- Kurczak z jabłkiem
- Grzanki III
- Szwedzki łosoś
- Śledź w sosie pierniczkowym
- Placuszki z twarogu
- Sałatka dziadka Julka
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Tarta i babeczki z porami i szynką
- Ryż z jajkami na parze
- Makaron z serem
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Tarta (bez glutenu)
- Sorbet porzeczkowy
- Tarta szpinakowa
- Wytrawne kruche ciasto
- Mięso duszone po turecku
- Młode warzywa z pieca
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Przecier owocowy
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Flaczki z kurczaka