Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: zupa
- Bezy (bez mleka)
- Sałatka ryżowa
- Bananowe frytki
- Tarta jabłkowa II
- Tarta z jabłkami
- Gołąbki z winogronowych liści
- Galaretka z surowymi owocami
- Zawijaski z chleba tostowego
- Mięso duszone po turecku
- Tęczowy sorbet
- Bitki wołowe w sosie pomidorowym
- Koktajl brzoskwiniowy
- Pasta - jajo i basta
- Zapiekanka bułgarska mięsno-warzywna
- Zupa minestrone
- Sałatka szpinakowa
- Ciasto z dynią
- Tarta prawie Tatin
- Chleb bezglutenowy
- Zupa krem z mrożonych brokułów
- Gwiazdeczki cynamonowe
- Papryka nadziewana twarogiem
- Pasta z kurczaka
- Zawiniątka z wędliny i serka
- Wigilijny kompot
- Sałatka z arbuza i fety
- Sałatka ryżowa (bezglutenowa)
- Kurczak z marchewką i curry
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Ciastka owsiane
- Bruschetta na kilka sposobów
- Krem z pomidorów
- Ciastka orzechowe
- Barszcz postny
- Pierś indycza z farszem rodzynkowym
- Karmelowe wafelki
- Ciasto z jagodami kruche
- Zupa ryżowa z pietruszką
- Pieczone jabłka
- Sałatka z cukini
- Panga w pergaminie
- Zupa z dyni na mleku
- Leśny przysmak na kolację
- Omlet grzybek z kozim serem
- Zapiekanka warzywna z cukinią
- Grecki gulasz z drobiu
- Tarta zapiekana z owocami i kremem
- Jajka z nadzieniem twarożkowym
- Ulubiona ryba małych dzieci
- Przecier z cukinii
- Knedelki z sandacza
- Zupa pomidorowa
- Racuszki gryczane
- Galaretka z soku z porzeczek
- Batoniki orkiszowe
- Oliwki po swojemu
- Wyraziste tofu
- Kapusta z sosem sojowym
- Rozmaitości na parze
- Jajka faszerowane