Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 10. miesiąca
-
składnik: jajka
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Zupa z jabłek na słono
- Szparagi w cieście
- Ciepła sałata z ziemniaków
- Warzywa z drobiem po chińsku
- Ogórki faszerowane
- Koktajl wiśniowy
- Owoce w czekoladzie
- Krem z cukinii
- Masa pomarańczowa
- Świeczki z naleśników z ziemniakami i bryndzą
- Kurczak z warzywami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Panierowane serki pleśniowe
- Ryż z jajkami na parze
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Paluchy lub obwarzanki z ciasta ptysiowego
- Sałatka z bakłażanów
- Kruszonka z jabłkami
- Dipy jogurtowe
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Pieczone pierożki z serem
- Chleb bezglutenowy
- Pierś indycza z orzechowym farszem
- Sałatka owocowa na słono
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Mięso duszone po turecku
- Ciastka kokosowe
- Kisiel malinowy
- Sałatka z żurawinami i ryżem
- Krem bananowy
- Pomidorowa z bazylią
- Leśny przysmak na kolację
- Pasta z łososia
- Wytrawne kruche ciasto
- Zimowy kurczak
- Puree z dyni
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Sos majonezowy
- Papryka nadziewana twarogiem
- Truskawki w czekoladzie
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Kruche wiatraczki
- Kluski przecierane (bez mleka, jajek, glutenu)
- Ziemniaki po węgiersku
- Majowe ciasto z rabarbarem
- Bakłażanowe kotlety
- Drobiowe bitki w sosie cytrusowym
- Racuszki z dyni
- Lane kluski (bez glutenu)
- Mrożone bezy z malinami
- Cytrynowy biszkopt
- Ptysie na słono z farszem brokułowym
- Panierowane paluszki rybne
- Pierogi leniwe
- Przecier owocowy
- Kartoflanka przecierana
- Ciasteczka kokosowe-ryżowe (bezglutenowe)
- Pączki (bez glutenu)
- Francuskie kiełbaski serowe
- Lody (bez mleka)