- Grzanki III
- Krem z kalafiora
- Ptysie na słono z farszem beszamelowym
- Sałatka owocowa
- Grecka zapiekanka (musaka)
- Gnocchi dyniowe
- Kompot z rumiankiem
- Fasolka szparagowa odsmażana z boczkiem
- Kiszone ogórki cioci Marty
- Gołąbki z winogronowych liści
- Kurczak (lub ryba) w sosie orzechowym
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Ciasto jogurtowe
- Bakłażany z makaronem
- Koktajl owocowy na lodach
- Dip fasolowy
- Nektarynkowy krem
- Pierwsza zupka jarzynowa
- Łosoś pieczony w soli
- Sernik tradycyjny
- Zupa krem z marchwi
- Mleczny przysmak
- Parówki w cieście naleśnikowym
- Kotlety mielone (bez jajek)
- Placki (bez mleka, jajek)
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Sajgonki (bez glutenu)
- Pieczeń cielęca
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Lody waniliowe
- Pasta z łososia
- Tarta cukiniowa bez ciasta
- Knedle ze śliwkami
- Kopytka
- Lody owocowe
- Trufle z herbatników
- Zapiekanka z jabłek i makaronu
- Zrazy z kury
- Kolorowe kulki
- Masa czekoladowa - ganache
- Surówka z kminkiem
- Cygański kociołek
- Kolorowe gnocchi
- Kruche ciasto z masą makową
- Ptysie na słono z farszem czosnkowo- koperkowym
- Białe leczo
- Budyń (bez mleka)
- Zupa z soczewicy
- Kurczak pani prezes
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Daktylowe kulki
- Ciasteczka z płatków owsianych i orzechów
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Wigilijna zupa migdałowa
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Czekoladowe chrupki
- Koszyczek z pomidora
- Zupa selerowa
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu