Potrawy , które możesz zasmakować
-
wiek od : 2 lat
-
składnik: bakłażan
-
rodzaj potrawy: danie główne
- Surówka z dyni
- Kisiel owocowy
- Jabłko duszone
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Resztki lata
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Kotlety z płatków owsianych
- Cukinia z wody
- Kosmiczne pojazdy
- Tartinki
- Lody bananowe (bez mleka)
- Bezglutenowe kanapki truskawkowo-bananowe
- Koktajl mleczno-owocowy
- Lane kluski (bez glutenu)
- Błyskawiczna sałatka z tuńczyka
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Zapiekanka z sera i makaronu
- Baba wielkanocna z szafranem
- Drób lub wołowina z zielonym groszkiem w strączkach
- Murzynek Jaś
- Sorbet porzeczkowy
- Placki z ziemniaków i jabłek
- Zupa migdałowa
- Pączki z białego sera
- Sałatka z malin i arbuza
- Batony orzechowo-kokosowe
- Blinki z cukinii
- Spaghetti z cukinią
- Ciasto bananowe
- Kurczak z marchewką
- Chleb Grahama
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Sałatka z drobiem i morelami
- Makaron zapiekany z jabłkami
- Zupa ''jak miodek''
- Mak z łamańcami
- Mielonka z dodatkami
- Zapiekanka brokułowa
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Ziemniaki duszone z papryką i pomidorami
- Sałatka z truskawek i mięty
- Ciasteczka półfrancuskie (bez jajek)
- Zawiniątka z indyka w sosie porzeczkowym
- Rogaliki
- Drożdżówki z jagodami lub porzeczkami
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Placek gruszkowy
- Nektarynkowy krem
- Owocowy indyk
- Sok pomidorowo-jabłkowy
- Podstawowe ciasto naleśnikowe
- Ryba z warzywami pod beszamelem
- Sos prowansalski aioli
- Bitki panierowane z wariacjami
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Szaszłyki z jagnięcia (drobiu)
- Risotto z łososiem
- Ryba po grecku II
- Jabłka w cieście
- Placek z zielonego groszku