- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Ró¿no¶ci pod beszamelem
- Zrazy z pieca
- Kartoflana zapiekanka
- Zapiekanka z gotowanych ziemniaków
- Bak³a¿any z mozzarell± i parmezanem
- Ciasteczka z cukierkow± dekoracj±
- Chleb alpejski z orzechami
- Zdrowy bigos
- Baba wielkanocna z szafranem
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Stir fry ze szparagów i krewetek
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Uszka
- Sa³atka z soi lub z soczewicy albo drobnej fasoli
- Lody bananowe (bez mleka)
- Babka dro¿d¿owa III
- Racuszki naj³atwiejsze
- Cukinia faszerowana serem
- Sorbet owocowy
- Tarta jab³kowa II
- Sos wi¶niowy do owoców
- Drobiowy gulasz z warzywami
- Potrawka z kurczaka po staropolsku
- Kruche ciasteczka przek³adane kremem
- Ry¿ sma¿ony z kie³kami i szynk±
- Surówka z ¿urawinami i kapust± pekiñsk±
- Rogaliki krucho-dro¿d¿owe
- Kulki serowo-orzechowe
- Pasztet z ³ososia
- Biszkoptowe ciasto z owocami
- Polski wielkanocny sos chrzanowy
- Pasztet (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kremowa zapiekanka z ziemniaków
- Rulonik z wêdzonym ³ososiem
- Pomidorowa trochê inna
- Resztki lata
- Zapiekanka z pomidorami
- Pierwsze miêsko
- Zupa-krem z marchwi
- Niez³y pasztet z fasoli
- Kisiel owocowy
- Ziemniaki po szwajcarsku (zapiekanka)
- Sa³atka marokañska
- Sos prowansalski aioli
- Placuszki dro¿d¿owe
- Chrupi±ce ciasto z rabarbarem
- Deserowa zupa owocowa
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Kruche spiralki
- Koktajl brzoskwiniowy
- Drób lub wo³owina z zielonym groszkiem w str±czkach
- Makaron ze szparagami i ³ososiem
- Pierogi z serem po w³osku (tortellini)
- Rogaliki z powid³ami
- Pieczeñ barania po angielsku
- Sa³atka z zielon± soczewic±
- Deser z kaszy jaglanej
- Pierogi z soczewic±
- Zupa jab³kowa