- Sernik tradycyjny
- Bakłażany faszerowane mięsem
- Babeczki z musem owocowym
- Zupa szpinakowa
- Domowy kisiel wiśniowy
- Lody (bez mleka)
- Makaron z sosem szpinakowym
- Makrobiotyczne gołąbki
- Racuszki
- Flaczki z kurczaka
- Lane kluski (bez glutenu)
- Bakłażany z mozzarellą i parmezanem
- Ciasto na ptysie
- Sałatka z tuńczyka i fasoli
- Kruche ciasto z musem owocowym
- Zupa z dyni na słono
- Pieczone kartofle
- Kruszonka z jabłkami
- Pizze - miniaturki
- Maślane bułeczki (bez glutenu)
- Banany z szynką
- Fasolka szparagowa zapiekana pod sosem mornay*
- Delikatny sernik
- Ziemniak w kropki
- Zupa krem z marchwi
- Naleśniki chińskie
- Zapiekanka z serka homogenizowanego i makaronu
- Ciasto piaskowe z truskawkami
- Ciasto do pizzy: klasyczne
- Sorbet malinowy
- Krem twarożkowy z owocami
- Koktajl brzoskwiniowy
- Ciastka kokosowe
- Szejk niekoniecznie arabski
- Jogurt własnej roboty
- Domek z naleśników ze szpinakiem
- Tarta z surowymi truskawkami i bitą śmietaną
- Sałatka szpinakowa
- Młode warzywa z pieca
- Biszkopciki domowe
- Ciasto z jagodami kruche
- Sajgonki (bez glutenu)
- Nadziewany kabaczek
- Clafoutis wiśniowy z mlekiem sojowym
- Przysmak serowy
- Farsz mięsny (bez jajek)
- Biszkopt (bez glutenu)
- Chleb (przepis podstawowy)
- Owoce pasteryzowane
- Zapiekanka warzywna - grecka
- Tarta prawie Tatin
- Rolady z kurzych piersi
- Włoski chleb ziołowy
- Kukurydziany chlebek amerykańskich farmerów
- Babeczki nadziewane karmelem i orzechami
- Lodowe lizaki (jogurtowo-owocowe)
- Babka drożdżowa III
- Ciastka piernikowo-orzechowe
- Gazpacho - chłodnik z warzyw
- Kotleciki z soji