- Ptysie na słodko z nadzieniem z pianki owocowej
- Ciasto kisielowo- budyniowe
- Powidła śliwkowe
- Szpinakowa zapiekanka
- Pierwsze dziecięce ciasto
- Pieczony ziemniak z parmezanem i szynką
- Ciasto daktylowo-orzechowe
- Panierowana feta z wiosenną salsą
- Bułeczki z kapustą
- Karp w szarym sosie
- Sernik (bez glutenu)
- Naleśniki z kremem waniliowym
- Ryba po azjatycku
- Kotlety gryczane
- Marmoladka-przecier z dyni i jabłek
- Napój z owoców jagodowych
- Koktajl malinowy
- Pianka bananowa
- Omlet po francusku
- Zapiekanka z porów (bez glutenu)
- Szwedzkie ciasteczka świąteczne
- Ratatouille (warzywa duszone/zapiekane)
- Kluski z kaszy manny
- Pyzy
- Deser brzoskwiniowy
- Zupa jabłkowa z curry
- Francuskie kiełbaski serowe
- Miodek cebulowy
- Zupa z zielonej sałaty
- Jajka marynowane w occie
- Zupa krem z jabłek i pietruszki
- Puree z dyni
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Kasza jaglana zapiekana z jabłkami
- Szejk niekoniecznie arabski
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Naleśniki biszkoptowe z truskawkami
- Placek piaskowy ze śliwkami lub jabłkami
- Filet z indyka w soku owocowym
- Kisiel z truskawkami
- Pierogi kaukaskie
- Sok jabłkowy
- Omlet z pomidorami i papryką
- Krem z budyniu (bez jajek)
- Indyk w warzywach z porzeczkami
- Bakłażany z nadzieniem bezmięsnym
- Biszkopt z owocami
- Zupa-krem z zielonego groszku
- Croque monsieur i croque madame
- Sałata ze smażonymi wątróbkami i balsamico
- Puree z truskawek i kiwi
- Dynia z piekarnika
- Różowa kaszka
- Zapiekanka z mięsa i ziemniaków
- Słodka zapiekanka z kaszy jaglanej (bez glutenu)
- Karpatka
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Pierogi białoruskie (bezglutenowe)
- Zupa z pulpetami
- Sałatka z czerwonej fasolki