- Mak z łamańcami
- Ryba po grecku II
- Kolorowy ryż
- Ciasto z dynią
- Zupa wiśniowa (śliwkowa)
- Pierogi leniwe - wersja smażona (małdrzyki)
- Puree z dyni
- Placuszki cukiniowo-ziemniaczane
- Leniwe pierogi ze szpinakiem
- Legumina cytrynowa
- Zupa krem z warzyw zielonych i białych
- Kluski półfrancuskie ze śliwkami
- Placek z cukinii
- Tarta z grzybami
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Ciasto do pizzy: z proszkiem do pieczenia
- Zapiekane kanapki liliputa
- Ciecierzyca z kolorową papryką
- Deser gruszkowy
- Mus brzoskwiniowy
- Zrazy z kury
- Mus owocowy
- Szara pasta
- Sałatka owocowa na słono
- Ziemniaki po węgiersku
- Galaretka z surowymi owocami
- Babeczki ryżowe ze śliwkami
- Sałatka z zieloną soczewicą
- Szaszłyki z bakłażanem i papryką
- Risotto pstrokate z kurczakiem
- Mazurek kajmakowy (proporcje na dwa mazurki)
- Kartoflana zapiekanka
- Pączki dla małych dzieci (bez mleka, jajek, glutenu)
- Kotleciki cielęce
- Mulatki z bakaliami
- Trufle z herbatników
- Rulonik z warzywami
- Ryż z jajkami na parze
- Chrupki Krzysia
- Sałatka grecka III
- Sałatka owocowa
- Tęczowy sorbet
- Zrazy z grzybami i ziemniakami
- Jabłka w cieście
- Zapiekanki z kajzerek drobiowe
- Musaka (potrawa bałkańska)
- Szpinakowa zapiekanka
- Pesto po polsku
- Lody sorbetowe dla uczulonych na mleko
- Ziemniaki po hiszpańsku
- Trufle czekoladowe
- Sos wiśniowy do owoców
- Cygański kociołek
- Drób z jabłkami
- Zupa z dyni
- Budyń z żółtkiem
- Lody czekoladowe
- Sorbet pomarańczowo-cytrynowy
- Rulonik z warzywami
- Jajka mimoza