- Panierowane paluszki rybne
- Makaron z błękitnym serem pleśniowym
- Kabaczek faszerowany ryżem
- Masa pomarańczowa
- Babeczki z serem
- Przysmak Tygryska (paszteciki)
- Kawior z bakłażana
- Tartinki
- Cytrynowe masło
- Ciasto z dynią
- Pesto po polsku
- Tort czekoladowy
- Pierogi ruskie
- Botwina
- Rogaliki z powidłami
- Sos pomidorowy klasyczny
- Przecier jabłkowy
- Pleśniak (bez mleka, glutenu)
- Sałatka warzywna w marynacie
- Pierogi z jagodami
- Mięso duszone po turecku
- Rozmaitości na parze
- Sałatka z malin i arbuza
- Caprese
- Spatzle
- Baranina duszona po turecku
- Kurczak z curry
- Barszcz ukraiński
- Tarta z jabłkami
- Filety rybne w sosie cytrynowym (pieczone)
- Spaghetti z sosem pesto
- Naleśniki chińskie
- Trufle czekoladowe
- Drób z jabłkami
- Krem truskawkowy
- Lody owocowe
- Zupa nic
- Naleśniki z mięsem
- Zupa z dyni
- Sałatka ze szpinaku z kawałkami drobiu
- Pasta z awokado
- Makrobiotyczne gołąbki
- Sałatka z soczewicy z pieczonymi burakami
- Kruche ciasteczka ( bez glutenu)
- Budyń karmelowy
- Suszone pomidory
- Rizotto z tuńczykiem
- Kotlety faszerowane (bez jajek, glutenu)
- Barszcz czerwony
- Gołąbki z winogronowych liści
- Pączki z białego sera
- Dynia z jabłkami i cebulą (bez glutenu i mleka)
- Jeż
- Kurczak z ananasem
- Małdrzyki - placuszki serowe
- Cielęcina ze szpinakiem i brokułami
- Kurczak w migdałach
- Owocowa bomba
- Misie ciasto dla Kłapouchego
- Kapuśniak i ogórkowa